VAUČERI

2450 din. za oftalmološki pregled, dioptrijski ram i stakla + gratis futrola u Optici Piljak!

Redovna cena: 5500.00 din

Cena za članove kluba 2450.00 din

Ušteda 3050 din

PONUDA OBUHVATA: 2450 din. umesto redovne cene od 5500 din. za oftalmološki pregled, dioptrijski ram i stakla + gratis futrola i krpica u Optici “Piljak “ Resavska br. 1 u Novom Sadu!

Informacije o ponudi

2450 din. umesto redovne cene od 5500 din. za oftalmološki pregled, dioptrijski brendiran ram (Charm, Sanremo, Zero 21, Metro, Black Rose, Kind, Odysey, Elsek) i stakla + gratis futrola i krpica u Optici Piljak , Resavska 1 Novi Sad!

 Ako se ne deluje preventivno problemi sa vidom mogu da napreduju, i ako nosite naočare koje više nisu za vas one mogu da prouzrokuju probleme sa vidom i ozbiljne glavobolje. Mnogobrojna istraživanja dokazuju  kakav utisak naš spoljašnji izgled ostavlja na okolinu, postoji nekolicina njih kojima je utvrđeno da ljudi koji nose dioptrijske naočare izgledaju ozbiljnije, inteligentnije i samopouzdanije. Bez obzira na to da li se slažete sa tim ili ne, ukoliko su vam potrebne dioptrijske naočare, odaberite one koje na najbolji način pristaju obliku vašeg lica i vašem tenu, ali i da su istovremeno moderne, što će vam pomoći da ujedno i ostavljate utisak osobe koja ima stila.

  2450 din za oftalmološki pregled + CR-39 stakla (sa tvrdim slojem protiv grebanja) dioptrije do +/-6 u sferi ili 4 dioptrije u sferi i 2 cilindra, dioptrijski ram po izboru (brendovi Charm, Sanremo, Zero 21, Metro, Black Rose, Kind, Odysey, Elsek) uz futrolu i krpicu gratis!

 Optičarska radnja "Optika Piljak" nalazi se u ulici Resavska br. 1 u Novom Sadu. U radnji se mogu u svakom trenutku pronaći najnoviji modeli dioptrijskih i sunčanih naočara po veoma popularnoj ceni. Ono po čemu je „Optika Piljak" poznata je isključivo kvalitetna izrada naočara, maksimalna korektnost i ljubaznost u odnosu prema svojim korisnicima usluga. U  ponudi se mogu naći proizvodi svih brendova te Vas stoga pozivamo da ih posetite i da se uverite u kvalitet i niske cene.

________________________

DETALJI PONUDE:
 
- Da biste ostvarili popust dovoljno je da prodavcu pokažete QR Code na Vašem telefonu kao dokaz da ste član udruženja! 
 
- Radno vreme: ponedeljak-petak 09-20h subota 09-14h, tel.  021/450-560

- Vi kao članovi udruženja "Klub Popusti" ste upoznati sa činjenicom da ponuđač ima pravo da stopira ponudu!

Informacije o pružaocu usluge

OPTIKA PILJAK

Resavska 1, 21000 Novi Sad