VAUČERI

350 din za 30 minuta Solarijuma sa choco lampama ten u boji čokolade u salonu lepote “ Angel Four”!

Redovna cena: 700.00 din

Cena za članove kluba 350.00 din

Ušteda 350 din

350 din za 30 minuta Solarijuma sa choco lampama ten u boji čokolade u salonu lepote “ Angel Four”!

Informacije o ponudi

350 din. umesto redovne cene od 700 din. za 30 minuta  Solarijuma sa choco lampama (ten u boji čokolade) u salonu lepote “ Angel Four”, Raše Radujkova 16, Novi Sad!

Posetite frizersko kozmetički salon "Angel" u Novom Sadu i iskoristite vaših 30 minuta vremena na sunčanje u novom modernom i udobnom solarijumu Ergoline turbo 600 sa chocolate brown lampama  po PROMO CENI od samo 350 din!

 Ako želite da imate bronzani ten koji Vašoj koži daje posebnu lepotu i draž a pritom i pokriva pojedine nedostatke onda je solarijum pravi izbor. Vaših 30 min. sunčanja rasporedite tako da ne ugrozite svoju kožu, njenu svežinu i hidrataciju, dakle dozirajte minute prema savetu zaposlenih. Dobre strane solarijuma su te što on podstiče proizvodnju vitamina koji je vrlo važan za imunitet, ali i za našu psihu, a to je vitamin D. Taj savet svakako ne podrazumeva svakodnevno iscrpljivanje kože, već doziran boravak.

    Studio lepote "Angel" Vam nudi kvalitetnu uslugu po veoma pristupačnim cenama. U salonu se koriste najkvalitetniji kozmetički preparati za negu kose, lica i tela. Pored tretmana lica i tela "Dr. Temt" kozmetikom, možete naći i frizerske usluge, tretmane za negu i ulepšavanje kose koji se rade kozmetičkom linijom "Alfa Parf" iz Milana. U prijatnom ambijentu čeka Vas stručno i nadasve ljubazno osoblje a o vrhunskoj usluzi uverićete se sami!

 

Studio Angel,

Raše Radujkova 16, Novi Sad

_________________________________

  • 350 din. umesto redovne cene od 700 din. za 30 minuta  Solarijuma sa choco lampama (ten u boji čokolade) u salonu lepote “ Angel Four”, Raše Radujkova 16, Novi Sad!
  • - Obavezne rezervacije minimum dan unapred pozivom na brojeve telefona: 060/6366-030
  • - Radno vreme:  od ponedeljka do subote od 09h do 21h, nedeljom od 11h do 20h

Informacije o pružaocu usluge

Frizersko kozmetičarski studio Angel Four

Raše Radujkova 16, 21000 Novi Sad