VAUČERI

Refleksologija i masaža stopala u trajanju od 30 minuta!

Redovna cena: 1200.00 din

Cena za članove kluba 480.00 din

Ušteda 720 din

Refleksologija i masaža stopala u trajanju od 30 minuta!

Informacije o ponudi

 480 din. umesto redovne cene od 1200 din. -- Refleksologija i masaža stopala u trajanju od 30 minuta u Kozmetičkom salonu Almamons Stevana Mokranjca 31, Novi Sad!

   Refleksologija stopala je drevna metoda masaže stopala, koja se zasniva na saznanju da svaki deo tela ima svoju projekciju na površini kože odnosno polja koja su određenim refleksnim mehanizmima povezana s odgovarajućim organima. Refleksna masaža stopala je grana kineske medicine koja se već hiljadama godina uspešno primenjuje ne samo u lečenju već i u dijagnostici i prevenciji raznih oboljenja. U Kini i Šri Lanki, lečenje zasniva na principu energetskog funkcioniranja tela koje je usko povezano s energijom prirode i kosmosa, čiji je čovek sastavni deo. Vitalna energija – či – osnovni je pokretač svih procesa u telu i oko njega, a ima dva različita aspekta (jin & jang) – suprotnosti  koje funkcionišu zajedno uspostavljajući ravnotežu.

Refleksologijom, odnosno, terapijom zona leče se: nesanica  , dijabetes, hipoglikemija ali se i reguliše krvni pritisak. Ova metoda se koristi i za opuštanje, poboljšanje koncetracije i energije tela, pa se naročito preporučuje đacima i studentima. Opšte stanje organizma vrlo brzo se poboljšava, jer sama masaža podstiče bolju cirkulaciju i protok kiseonika u krvi, zatim stimuliše stvaranje limfe koja reguliše izbacivanje štetnih materija iz organizma i utiče na stvaranje ćelija imunološkog sistema.

Masažu radi profesionalni maser i refleksolog sa iskustvom u ugodnom ambijentu salona koji ima sve  potrebne uslove za kvalitetnu i uspešnu masažu!

 Kozmetički salon "Almamons",

Stevana Mokranjca 31,( Salon za Depilaciju je na spratu) Novi Sad!

____________________________________

DETALJI PONUDE:
 
- Radno vreme: (pon-pet) od 14h do 19h, subotom od 09h-14h
- Obavezne rezervacije minimum  dan unapred na brojeve telefona: 0601677280
- Vi kao članovi udruženja "Klub Popusti" ste upoznati sa činjenicom da ponuđač ima pravo da stopira ponudu!


Informacije o pružaocu usluge

Frizersko kozmetički salon Almamons

Stevana Mokranjca 31, 21000 Novi Sad