VAUČERI

Trajno uklanjanje dlačica!!! Laserska epilacija regije po izboru u studiju lepote INNER BEAUTY, Bulevar patrijarha Pavla 14a, u Novom Sadu!

Redovna cena: 1000.00 din

Cena za članove kluba 250.00 din

Ušteda 750 din

Trajno uklanjanje dlačica!!! Laserska epilacija regije po izboru u studiju lepote INNER BEAUTY, Bulevar patrijarha Pavla 14a, u Novom Sadu!

Informacije o ponudi

Trajno uklanjanje dlačica!!!

Laserska epilacija regije po izboru  u studiju lepote INNER BEAUTY, Bulevar patrijarha Pavla 14a u Novom Sadu! Izaberite trajno rešenje zahvaljujući Aparatu sa SHR LIGHT tehnologijom!


1- Epilacija malih regija (brada, nausnice, zulufi, podbradak i linija stomaka) za 250 din

2- Epilacija pazuha ili prepona za 650 din

3- Brazilska epilacija za 890 din

4- Epilacija celih ruku za 1390 din

5- Epilacija celih nogu za 3600 din

Ukoliko želite neku od opcija (2,3,4,5) uplatu izvršiti sa gore navedenim cenama i sa istim pozivom na broj !


   Šta je to Laserska epilacija?

Laserska epilacija je metoda trajnog uklanjanja dlačica pomodu intenzivne pulsne svetlosti. Svetlost emituje laserska sonda koja se blagim pritiskom oslanja na tretiranu regiju. Taman pigment apsorbuje svetlost i pretvara je u toplotu. Terapijsko delovanje se zasniva na termolizi (toplotnom uništavanju) folikula dlake. Tamne dlačice sadrže mnogo pigmenta i takva dlačica se jako zagreje. Nastala toplota se prenosi na zidove i dno korena dlačice koji se time sagori i prestane da funkcioše. Metoda je efikasna i za urasle dlačice.

     Koliko tretmana treba sprovesti da bi sše trajno reili dlačica (maljavosti) zavisi od više faktora kao što su: Nasleđe, starosna dob, etničko poreklo, upotreba nekih lekova koji se koriste za lečenje psorijaze, glaukoma, povišenog krvnog pritiska, blokiranje imunog odgovora nakon transplantacije, zatim upotreba kortikosteroida, antiepileptika i streptomicina. Takođe i vrednosti hormona rasta, muških polnih hormona i hormona štitne žlezde mogu uticati na pojačanje maljavosti.

  Pojačano maljave osobe mogu doživljavati razuman emotivni stres i osećaj odbačenosti, a naročito danas u vreme postojanja kulta nege tela. Zato popularnost i primena epilacionog laserskog metoda vratolomno raste širom sveta. Laserska epilacija ispunjava sve Vaše želje i pruža jedinstven senzualan osećaj .

Dlake rastu u ciklusima. Prva faza (tzv. anagena) je faza aktivnog rasta dlake, u drugoj (katagenoj) dolazi do zaustavljanja rasta dlake, a u trećoj (telogenoj) do odbacivanja tj. ispadanja dlake.

Primena lasera ima efekta samo u vreme aktivnog rasta dlake tj. u prvoj fazi, pa to i uslovljava pauze među tretmanima. Ove pauze su neophodne u cilju postizanja što boljih rezultata.

 Da li je bezbedan?

 Da, u potpunosti, jer deluje krajnje fokusirano, precizno, kratko i jednom rečju, kontrolisano. Ne izaziva bolesti kože i pridruženih žlezda.

Efikasnost

Zavisi od boje dlake i beline puti. Najveći uspeh je kod osoba belog tena sa tamnom i grubom dlakom, a laserska energija je u potpunosti nemoćna pred sedim (belim), riđim i delimično plavim dlakama koje ne poseduju potreban pigment za uništenje. Nakon tretmana nastupa period kompletnog, ali privremenog iščezavanja dlaka u trajanju od 1 -3 meseca, a nakon 4-7 tretmana dolazi do trajnog iščezavanja.

Aparat sa SHR LIGHT tehnologijom dolazi se do bržeg rezultata jer se prva 3 tretmana rade na svega 7 do 10 dana i tim posupkom se duplo veći broj dlaka uhvati u prvoj fazi rasta, a nakon toga se tretmani rade na 4 do 6 nedelja.

 

Studio INNER BEAUTY,

Bulevar patrijarha Pavla 14a, Novi Sad

_________________________________

  • - Jedna osoba može iskoristiti više vaučera
  • - Obavezne rezervacije minimum dan unapred pozivom na brojeve telefona: 060/6366-030
  • - Radno vreme:  od ponedeljka do subote od 09h do 21h, nedeljom od 11h do 20h

Informacije o pružaocu usluge

Studio lepote INNER BEAUTY

Bulevar patrijarha Pavla 14a, 21000 Novi Sad