VAUČERI

1990 din.--Pet (5) tretmana ultrazvučne KAVITACIJE aparatom Cavistar i pet (5) tretmana ultrazvučnog lifting tela!

Redovna cena: 12500.00 din

Cena za članove kluba 1990.00 din

Ušteda 10510 din

1990 din.--Pet (5) tretmana ultrazvučne KAVITACIJE aparatom Cavistar i pet (5) tretmana ultrazvučnog lifting tela u Studiju lepote Angel!

Informacije o ponudi

1990 din umesto redovne cene od 12500 din. za paket od pet (5) tretmana ultrazvučne KAVITACIJE aparatom Cavistar i pet (5) tretmana ultrazvučnog lifting tela u studiju Angel, Raše Radujkova 16 u Novom Sadu!

   Šta je to ultrazvučna kavitacija?

      Ultrazvučna KAVITACIJA je najnoviji hit u tretiranju celulita i uklanjanju lokalnih masnih naslaga. Kavitacija se danas smatra jednim od najmoćnijih mehanizama pomoću koga se uništavaju masne ćelije .

 To je najnovija metoda, čija tehnologija omogućava neinvazivan i bezbolan tretman koji je ciljano usmeren na one delove tela gde imamo nakupljene te tvrdokorne masnoće, kojih se ne možemo osloboditi ni jednom do sada dostupnom metodom ( dijetom ili vežbama).To su najčešće: stomak, kukovi,butine,unutrašnji deo kolena,nadlaktice, stražnjica.....Znači oni delovi sa kojih nikakvom dijetom ne možemo vidno smanjiti te naslage.

 Ultrazvučna KAVITACIJA uklanja upravo te tvrdokorne masne naslage ciljano,na tačno određenim mestima i to bez ikakvih operativnih zahvata.

 Ovaj mehanizam funkcioniše kombinacijom ultrazvuka velike snage i niske frekvencije i radio-talasa jačine20KHz(kiloherca), koje ljudsko telo ne može osetiti.Ultrazvučne talase usmeravamo za svakog klijenta posebno, tačno na određenu dubinu u tkivu, što omogućava i obezbeđuje selektivno razbijanje masnih ćelija, pri čemu koža, krvni sudovi, nervi i mišići ostaju zdravi.Ultrazvuk stvara u tkivu mjehuriće, koji se uvećavaju dekompresijom i rastom temperature, usled čega ovi mjehurići explodiraju i masne ćelije pucaju.Nakon razbijanja, masne ćelije odlaze kao trigliceridi u međućelijske prostore i tamo se pomoću enzimskih aktivnosti dele na glicerol i više masne kiseline, koje metaboličkim procesima odlaze u jetru i dalje se ta masnoća razgrađuje isto kao i hrana koju unosimo u organizam. Aparat Cavistar klijentima garantuje bezbednost, luksuz i zadovoljstvo, jer je smanjenje obima posle prvog tretmana mnogo vidljivije, upravo zbog limfne drenaže koja je obavezni i sastavni dio tretmana.

 Metoda nije invazivna, ne osećate nikakav bol , samo blago zujanje u ušima i ne postoje neželjeni efekti nakon ovog tretmana.Ono što je obavezno je da obavimo preventivni pregled i razgovor sa osobom, kao meru predostrožnosti i selekciju, kome možemo a kome ne, da radimo KAVITACIJU.

Ovu ponudu koriste podjednako i muškarci i žene,

Tretman se NE PREPORUČUJE osobama koje imaju bilo kakav metal u organizmu (proteze, baj pas, pace maker)zatim, dijabetičarima i osobama koje imaju ciste i  tumore, tromboflebitis , hipperlipidemiju , oboljenja jetre, kao i u toku trudnoće.

Pored topljenja masnih naslaga KAVITACIJOM poboljšavamo stanje i izgled celog tijela. Najnovija verzija našeg aparata,koji je kombinacija RFa(radiofrekvence) i ultrazvuka velike snage a niske frekvencije, (što znači dva aparata u jednom),masne naslage topimo a koža izgleda glatka i zategnuta a cirkulacija je mnogo bolja.

 Ovaj tretman preporučujemo i posle porođaja za zatezanje stomaka, zatim posle liposukcije, kad koža ostaje neravna i talasasta. KAVITACIJOM se te neravnine otklanjaju u potpunosti, tako da koža postaje ravna i glatka. Jednim tretmanom KAVITACIJE obim može da bude manji za jedan konfekcijski broj , tj oko 4cm,a kod vodenog celulita i smetnji usled zadrzavanja vode i više od toga,i do 6 centimetara.

Zašto ne biste pokušali i Vi?

Studio Angel,

Raše Radujkova 16, Novi Sad

_________________________________

  • - 1990 din umesto redovne cene od 12500 din. za paket od pet (5) tretmana ultrazvučne KAVITACIJE aparatom Cavistar i pet (5) tretmana ultrazvučnog lifting tela u studiju Angel, Raše Radujkova 16 u Novom Sadu!
  • - Tretman se NE PREPORUČUJE osobama koje imaju bilo kakav metal u organizmu (proteze, baj pas, pace maker) zatim, dijabetičarima i osobama koje imaju ciste i  tumore, tromboflebitis, hipperlipidemiju, oboljenja jetre, kao i u toku trudnoće!
  • - Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • - Obavezne rezervacije minimum dan unapred pozivom na brojeve telefona: 060/6366-030
  • - Radno vreme: od ponedeljka do subote od 09h do 21h, nedeljom od 11h do 20h


Informacije o pružaocu usluge

Frizersko kozmetičarski studio Angel Four

Raše Radujkova 16, 21000 Novi Sad