VAUČERI

Kavitacija +Limfna drenaža +Elektrostimulacija = nehirurška metoda uklanjanja masnih naslaga i celulita (već od 2.600 dinara)! Tretman traje 2 sata!

Redovna cena: 5200.00 din

Cena za članove kluba 2600.00 din

Ušteda 2600 din

PONUDA OBUHVATA: 2.600 din. umesto redovne cene od 5.200 din. -- Kavitacija +Limfna drenaža +Elektrostimulacija = nehirurška metoda uklanjanja masnih naslaga i celulita u studiju lepote

Informacije o ponudi

2.600 din. umesto redovne cene od  5.200 din. -- Kavitacija +Limfna drenaža +Elektrostimulacija = nehirurška metoda uklanjanja masnih naslaga i celulita u studiju lepote "Vreme za mene" Branislava Borote 9, Novi Sad!

Bezbolna i neinvazivna metoda koja omogućava oblikovanje i reoblikovanje tela na brz i efikasan način i za veoma kratko vreme. Rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana

Vreme trajanja Tretmana 2 sata!

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA

-Ultrazvučna kavitacija je odličan tretman za smanjenje obima problematičnih delova tela.
-Ultrazvučni talasi deluju tako što stimulišu masne ćelije da oslobode (višak) nagomilanu masnoću i vrate se na prirodnu veličinu.
-Ultrazvučnom kavitacijom mogu se tretirati masne ćelije na stomaku, butinama, stražnjici, rukama ili listovima.
-Gubitak u obimu, čak i od nekoliko centimetara, primetan je već nakon prvog tretmana.
*Tretmani linfne drenaže i detoksikacije, neophodni su pratioci kavitacije.
*Preporučujemo seriju od 5 do 10 tretmana u razmaku od pet do sedam dana.
-Kavitaciju možete upražnjavati u kombinaciji sa ostalim tretmanima koje nudimo. Najbolji rezultati postižu se uz povećan unos vode i smanjeni unos soli i šećera.

 

LIMFNA DRENAŽA (presoterapija)

Presoterapija je tretman kojim se podstiče proces limfne drenaže, što blagotvorno deluje na čitav organizam. Kostim, koji klijent oblači, se naizmenično puni vazduhom, stvarajući ugodan pritisak na telo klijenta, čime se stimuliše izbacivanje tečnosti, sagorevanje masti, ubrzava metabolizam, pojačava cirkulacija, poboljšava san i telo dovodi u stanje potpune opuštenosti. Tretman presoterapije se može upražnjavati svakodnevno.

Presoterapija je kondraidikovana kod osoba sa proširenim venama.

Elektrostimulacija

Elektrostimulacija je tretman za oblikovanje tela, redukciju celulita, mršavljenje i mišićnu stimulaciju. Elektrode koje se postavljaju na telo klijenta emituju ugodne strujne impulse koji izazivaju kontrkcije mišića. Ovom se terapijom šire krvni sudovi, pojačava cirkulacija krvi i linfe, ubrzava eliminacija nagomilane tečnosti, razgranja celulita, masnoće i podstiče zatezanje i oblikovanje tela.

Elektrostimulacija se koristi i u terapeutske svrhe kod ukočenosti i za ublažavanje bolova.

Tretmani aparatom za elektrostimulaciju obavezni su pratioci svih tretmana koje nudimo i mogu se upražnjavati svakodnevno.

Preporučujemo seriju od 5 do 10 tretmana koje možete upražnjavati svakodnevno i u kombinaciji sa ostalim tretmanima koje nudimo. Najbolji rezultati postižu se uz povećan unos vode i smanjeni unos soli i šećera.Studio lepote "Vreme za mene" 

Branislava Borote 9,

Novi Sad!

________________________

DETALJI PONUDE:
 
- Radno vreme: svakog dana od 09-21h
- Obavezne rezervacije minimum  dan unapred na broj telefona: 063 467130
- Vi kao članovi udruženja "Klub Popusti" ste upoznati sa činjenicom da ponuđač ima pravo da stopira ponudu!

Informacije o pružaocu usluge

Studio lepote -VREME ZA MENE- Novi Sad

Branislava Borote 9, 21000 Novi Sad