POKLON VAUČERI

Besplatan tretman Elektrostimulacije (30 min.)

Redovna cena: 800.00 din

Cena za članove kluba 0.00 din

Ušteda 800 din

Besplatan tretman (30 min.) Elektrostimulacije Elektrostimulacija je tretman za oblikovanje tela, redukciju celulita, mršavljenje i mišićnu stimulaciju. Elektrode koje se postavljaju na telo klijenta emituju ugodne strujne impulse koji izazivaju kontrkcije mišića. Ovom se terapijom šire krvni sudovi, pojačava cirkulacija krvi i linfe, ubrzava eliminacija nagomilane tečnosti, razgranja celulita, masnoće i podstiče zatezanje i oblikovanje tela. Elektrostimulacija se koristi i u terapeutske svrhe kod ukočenosti i za ublažavanje bolova.

Informacije o ponudi

- Član "KLUB-POPUSTA"  ima mogućnost da jednom u toku validnosti Kartice "KLUB-POPUSTA" iskoristi poklon vaučer, i tako za 0 din. umesto redovne cene od 800 din.  može da iskoristi Poklon vaučer kojim ostvarujete besplatan tretman  Elektrostimulacije (30 min.) u studiju lepote "Vreme za mene" Branislava Borote 9, Novi Sad!

- Članovi "KLUB-POPUSTA" takođe za svaku sledeću posetu studiju lepote "Vreme za mene" nakon što iskoristite poklon vaučer možete iskoristiti popust:

- 400 din. umesto redovne cene od  800 din. -- 30 min. tretmana Elektrostimulacije  ili Presoterapije (Limfna drenaža) po izboru u studiju lepote "Vreme za mene" Branislava Borote 9, Novi Sad!

- 1.500 din. umesto redovne cene od  3.000 din. za Oxygen tretman lica u studiju lepote "Vreme za mene" Branislava Borote 9, Novi Sad!

2.600 din. umesto redovne cene od  5.200 din. -- Kavitacija +Limfna drenaža +Elektrostimulacija = nehirurška metoda uklanjanja masnih naslaga i celulita; Vreme trajanja Tretmana 2 sata!

- 4000 din. umesto redovne cene od  7.000 din. -- Magični tretmani za lice i telo prestižne kompanije Skeyndor (Tretmani traju dva i po sata) u studiju lepote "Vreme za mene" Branislava Borote 9,

5000 din. umesto redovne cene od  7.000 din. --Mezoterapija lica bez igala (Mezobright, MezoBT lift, Mezofiler – za zrelu kožu i kožu sklonu borama; ; Global lift – resave se negativnih efekata gravitacije; Corrective – popunjava dubinske bore; Power C+ – vitaminska bomba za kožu; Power Hyaluronic – formula sa hijaluronskom kiselinom; Power Oxygen – čisti kožu i štiti od zagađenja iz okruženja) a uz svaki tretman dobijate OXYGEN TRETMAN GRATIS (hranjenje kože čistim kiseonikom)!Inovativna metoda unošenja aktivnih sastojaka neinvanzivnim putem u kožu postiže sjajne rezulate u vrlo kratkom periodu. U našem salonu dostupni su tretmani kreirani za sve vaše potrebe i problem sa kožom! Bezbolna i neinvazivna metoda koja omogućava oblikovanje i reoblikovanje tela na brz i efikasan način i za veoma kratko vreme. Rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana

_____________________________________

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA

-Ultrazvučna kavitacija je odličan tretman za smanjenje obima problematičnih delova tela.
-Ultrazvučni talasi deluju tako što stimulišu masne ćelije da oslobode (višak) nagomilanu masnoću i vrate se na prirodnu veličinu.
-Ultrazvučnom kavitacijom mogu se tretirati masne ćelije na stomaku, butinama, stražnjici, rukama ili listovima.
-Gubitak u obimu, čak i od nekoliko centimetara, primetan je već nakon prvog tretmana.
*Tretmani linfne drenaže i detoksikacije, neophodni su pratioci kavitacije.
*Preporučujemo seriju od 5 do 10 tretmana u razmaku od pet do sedam dana.
-Kavitaciju možete upražnjavati u kombinaciji sa ostalim tretmanima koje nudimo. Najbolji rezultati postižu se uz povećan unos vode i smanjeni unos soli i šećera.

LIMFNA DRENAŽA (presoterapija)

Presoterapija je tretman kojim se podstiče proces limfne drenaže, što blagotvorno deluje na čitav organizam. Kostim, koji klijent oblači, se naizmenično puni vazduhom, stvarajući ugodan pritisak na telo klijenta, čime se stimuliše izbacivanje tečnosti, sagorevanje masti, ubrzava metabolizam, pojačava cirkulacija, poboljšava san i telo dovodi u stanje potpune opuštenosti. Tretman presoterapije se može upražnjavati svakodnevno.

Presoterapija je kondraidikovana kod osoba sa proširenim venama.

Elektrostimulacija

Elektrostimulacija je tretman za oblikovanje tela, redukciju celulita, mršavljenje i mišićnu stimulaciju. Elektrode koje se postavljaju na telo klijenta emituju ugodne strujne impulse koji izazivaju kontrkcije mišića. Ovom se terapijom šire krvni sudovi, pojačava cirkulacija krvi i linfe, ubrzava eliminacija nagomilane tečnosti, razgranja celulita, masnoće i podstiče zatezanje i oblikovanje tela.

Elektrostimulacija se koristi i u terapeutske svrhe kod ukočenosti i za ublažavanje bolova.

Tretmani aparatom za elektrostimulaciju obavezni su pratioci svih tretmana koje nudimo i mogu se upražnjavati svakodnevno.

Preporučujemo seriju od 5 do 10 tretmana koje možete upražnjavati svakodnevno i u kombinaciji sa ostalim tretmanima koje nudimo. Najbolji rezultati postižu se uz povećan unos vode i smanjeni unos soli i šećera.

 Oxygen tretman 

Salon Vreme za mene Vam daruje Oxygen tretman (Holivudski sjaj) za samo 1.500,00din.

Zasijajte! Osvezite i nahranite svoje lice česticama čistog kiseonika.

[Oxygen tretman] je neinvazivan i postiže visoku hidrataciju kože. Tretman odstranjuje ugljen dioksid i jača funkciju kože. Bitno je napomenuti da ovaj tretman ne sadrži parabene, silikone, parafine, a samim tim je pogodan za sve tipove i stanja kože, i spada u generaciju AKTIVNE kozmetike. Nema kontraindikacija i mogu ga raditi i trudnice, dojilje i deca sa problematičnom kožom (aknama). Primenom Oxygen tretmana i preparata koža dobija kiseonik, ponovo može da „diše“ i spremna je za unos aktivnih supstanci. Koža lica nakon tretmana je vidno osvežena, hidrirana i odmorna. Tretman se preporučuje svima. ZASIJAJTE.

Studio lepote "Vreme za mene"

Branislava Borote 9,

Novi Sad!

DETALJI PONUDE:
 
- Radno vreme: svakog dana od 09-21h
- Obavezne rezervacije minimum  dan unapred na broj telefona: 063 467130- 
Vi kao članovi  "Klub Popusta" možete koristiti aplikaciju (vaučere) sve vreme članstva (godinu dana od datuma aktivacije članstva)!
- Vi kao članovi  "Klub Popusta" ste upoznati sa činjenicom da ponuđač ima pravo da stopira ponudu!

____________________________________

Pogodnosti  "KLUB-POPUSTA"

1) NEMA REGISTRACIJE;

2) NEMA UPLATA U POŠTI ILI BANCI (kao članovi "KLUB-POPUSTA" plaćate na licu mesta);

3) NEMA VAUČERA;

4) NEMA ŠTAMPANJA VAUČERA;

5) POKLON VAUČERI

Ukratko rečeno, dovoljno je da pokažete aplikaciju na Vašem mobilnom telefonu kao dokaz da ste aktivan član"Klub Popusta" i potpuno besplatno dobijate poklon vaučer bez dodatnih i skrivenih troškova!

Informacije o pružaocu usluge

Studio lepote -VREME ZA MENE- Novi Sad

Branislava Borote 9, 21000 Novi Sad