POKLON VAUČERI

Poklon vaučer u vrednosti od 12000 dinara kupovinu i iznajmljivanje venčanica u modnom ateljeu Čarolija, Zmaj Jovina br. 10, I sprat u Novom Sadu!

Redovna cena: 12000.00 din

Cena za članove kluba 0.00 din

Ušteda 12000 din

Poklon vaučer u vrednosti od 12000 dinara kupovinu i iznajmljivanje venčanica u modnom ateljeu Čarolija, Zmaj Jovina br. 10, I sprat u Novom Sadu!

Informacije o ponudi

- Član "KLUB-POPUSTA"  ima mogućnost da jednom u toku validnosti Kartice "KLUB-POPUSTA" iskoristi poklon vaučer u vrednosti od 12.000 din. za  kupovinu i iznajmljivanje venčanica u modnom ateljeu Čarolija, Zmaj Jovina br. 10, I sprat u Novom Sadu!

 

 

VENČANICE ČAROLIJA

 

Dan vašeg venčanja treba da bude savršen. Mi to znamo i zato ćemo učiniti sve da zablistate u svoj svojoj lepoti uz venčanice Čarolija. Salon venčanica Čarolija vodi vas kroz čarobni svet najlepših venčanica američke dizajnerske scene sa EnzoaniMadeline GardnerMaggie Sottero i Mori Lee.

Ceremonija venčanja je puna različitih priprema, a jedna od najuzbudljivijih je svakako odabir venčanice. Složićemo se sa vama da je najvažnije da se lepo osećate u onome što nosite, ali i Vi ćete se složiti sa nama da je često od presudne važnosti magija kojom blistate na dan svog venčanja.

Kombinacijom prefinjenog ukusa, američke modne kreativnosti, njujorškog Menhetna, svežeg Beverli Hilsa i blistavog Las Vegasa, stvorene su venčanice koje nenametljivo otkrivaju sve vaše atribute. Materijali koji sa lakoćom nose  ističu prirodnost i gracioznost Vašeg tela, pažljivo su birani da biste se u venčanici osećali komotno i udobno.

Nama je potrebno da znamo šta je ono što ne želite. Sistemom eliminacije doći ćemo do savršenog modela za Vas. A sigurni smo da takav model postoji. Potrebno je malo znanja - a mi to imamo, i malo strpljenja koje Vi treba da imate. Ako dođete umorne i opterećene, tu smo da vas rasteretimo. U Čaroliji vas čeka predivan svet oblika i boja, svarovski kristali, celokupna oprema za venčanje, kao i nesebični i iskreni saveti onih koji znaju koliko vama znače ovi specijalni trenuci u životu.

Princeze ne postoje samo u bajkama. Kroz Čaroliju će svaka od vas imati priliku da bude ono o čemu sanja. Ništa ne prepuštamo slučaju – iznenađenja mogu biti dobra, ali ne kada je u pitanju svečani dan.

KLIKNI OVDE I POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU VENČANICA MODNOG ATELJEA ČAROLIJA


Modni atelje "Čarolija"

Ulica: Zmaj Jovina br. 10, I sprat
Grad: 21000 Novi Sad
Telefon: 021-520213
Mobilni: 064-1251164 // 064-2216422
Email: carolija.no1@gmail.com

________________________

DETALJI PONUDE:
 
- Poklon vaučer ne važi za već izvršene rezervacije!
 
- Radno vreme: ponedeljak-petak 12-20h subota 10-16h

Vi kao članovi  "Klub Popusta" možete koristiti aplikaciju (vaučere) sve vreme članstva (godinu dana od datuma aktivacije članstva)!

- Vi kao članovi  "Klub Popusta" ste upoznati sa činjenicom da ponuđač ima pravo da stopira ponudu!

____________________________________

Pogodnosti  "KLUB-POPUSTA"

1) NEMA REGISTRACIJE;

2) NEMA UPLATA U POŠTI ILI BANCI (kao članovi "KLUB-POPUSTA" plaćate na licu mesta);

3) NEMA VAUČERA;

4) NEMA ŠTAMPANJA VAUČERA;

5) POKLON VAUČERI

Ukratko rečeno, dovoljno je da pokažete aplikaciju na Vašem mobilnom telefonu kao dokaz da ste aktivan član "Klub Popusta" i potpuno besplatno dobijate poklon vaučer bez dodatnih i skrivenih troškova!

Informacije o pružaocu usluge

Modni atelje "Čarolija"

Zmaj Jovina br. 10, I sprat, Novi Sad